четвъртък, 31 март 2011 г.

Жените винаги те изкарват виновен

Това е, брат! Винаги ти си виновният и когато искаш да се защитиш по някакъв начин те започват да крещят, да те заплашват, че ще я караш без секс и се оплакват на приятелките им, които впоследствие ти мрънкат на главата.

Женският мозък е един истински феномен, които много прилича на човешкия, но функционира съвсем различно. Някакси той (женският мозък) открива абсолютната истина, според която ти винаги имаш вина за всичко случващо се.

Ето няколко примери. Момиче забраменява и веднага кура ти е бил виновен за всичко. Емо не е! Тук не важи вечният закон, който гласи: "Не е виновен този, който яде баница, а този, който му я дава". В този случай точно този, който яде "баницата" е виновен (респективно жената).

Друг пример: Ти си бил виновен, че баща й не те харесва. Ем проблема е в баща ти бе, момиче! Какво е виновно момчето? Проблема е в бащата. Много ясно, че няма да го харесва. Че кой харесва човека, който чука дъщеря му?

Връщаш се вкъщи след кръчма и тя веднага те обвинява, че си пиян на щайга. Ти пък какво си виновен? С приятели си... в кръчма си! Много ясно, че ще пиеш. Тук важи гореспоменатия закон, който ще напиша повротно "Не е виновен този, който яде баницата, а този, който му я дава". Така че да обвинява кръчмаря. А пък и ако тя беше малко по-хубава и по-добра в лвглото, нямаше да ходиш на кръчма всеки ден, нали?

Тя закъснява за лекции и ти си виновен за това, заощото си карал бавно. Ами не ти си този, който е сложил ограничение от 50 км/ч, но ти ще си този, който ще остане без книжка, ако караш с 81 км/ч...

Жени, засрамете се! Купете си ново бельо и се извинете на приятелите си за отношението, а ние ще ви ги приемем и ще ви угодим, защото сме истински джентълмени.

Няма коментари:

Публикуване на коментар