вторник, 22 март 2011 г.

Слабите места на човека

Въпреки че човек доминира над всички други живи същества и е успял да подчини всички форми на живот на планетата Земя (с изклчение на жената), той все пак има слаби места. И не говоря за тези, които са между краката му, а за други, отнасящи се към психологичния му профил.

Ние не можем да живеем без жена... Дали ще е майка ти или приятелката ти, ти се нуждаеш от нещо женско около теб, което да ти пере, чисти, готви и т. н. А пък дори и приятелката ти да не може да прави тези работи (както майка ти), поне тя може да ти врътне една свирка за кураж преди работа, лекция, изпит или всякакво друго заимание, което изисква умствени или физически усилия.

Също така човек е крайно уязвим, когато наблизо няма бира. Приемето го! Ако бирата я нямаше, какво щяхме да правим? Щяхме да пием вода, подобно на жените, и може би щяхме да са дежурни във фризиорските салони, магазините за лак и червила и най-вече в магазина за обувки. Бирата ни кара да сме жадни за живот, приключения и естесвтно... за още бира!

Друго, което кара човек да омекне, са свирките, докато гледа мач. Пробвал съм го. Яко е. Но отнема тръпката от играта. Не се концетрираш ни най-малко върху това, което става на терена. Акъла ти е в грешната глава, и бива близан от някоя мадама... невъзможно да се концентрираш. Тази комбинация е опасна, понеже каквото ти каже мадамата отговорът ще бъде "да". Лошо, брат!

Да не гледаш голи мадами по телевизията или на компютъра може да те накара да полудееш. Нужни са само 3-4 дена без дрогата, която ти се доставя от вечерните канели и порно сайтовете и ти вече не си човек. Доказано е, че мъжете, които гледат рядко порно (то няма много такива де) падат в капаните на жените по-често, отколкото тези които гледат (сочи проучване на датския университет "Фройд  юнивърсити".

Толкова за слабите ни места. Пийте една бира спокойно!

Няма коментари:

Публикуване на коментар