сряда, 23 март 2011 г.

За подхода "обичам те - събличай се"

Доста жалки неща има на този свят. Подобно на книгите "Здрач" и на рекламите за превръзки, подходът "обичам те - събличай се" е едно от най-простите неща на света!

Знаете, че съм човек, който одобрява красивите лъжи, които после водят до секс, но съм крайно несъгласен с гореспоменатата схема. Няма проблем... кажи и, че очите и са сладки, че усмивката й е по-чаровна от тази на супермодел, че няма по-прекрасен звук от нейния смях и така нататък. Но да излъжеш момиче, че я обичаш, за да можеш да я чукаш е най-жалкото нещо, което можеш да направиш. Сериозно! Трябва да си пълният дебил, че да използваш този подход. Него го използват само тези, които са прекалено тъпи и не могат да вкарат момичето до себе си под завивките по друг начин.

Ето още няколко добри аргумента, защо не трябва да се използва тази тактика:

1. Най-жалктите неща, на които е способен един мъж, това е да се моли на жена и да я лъже, че я обича. Щетите, които нанасят двете думички са големи. Дори и човек без сърце като мен не би използвал никога тази лъжа, така че и ти не я използвай. Бъди пич!

2. Всеобщо правило е, че всеки, който излъже момиче, че го обича страда периодично от болки в слабините. Не че някви проблеми с организма, ами просто ако мадамата разбере ще те удря периодично там, където някога те е целувала.

3. Ако мацката, с която си спал, е разочарована от това, че си бил с нея само заради секса, то тя много по-бързо би забравила комплиментите отколкото думите "обичам те". А пък ако има двама големи братя и те няма да те забравят много бързо.

4. Всеки знае, че негър скиор и играч, който да казва "обичам те" - няма!

Няма коментари:

Публикуване на коментар