четвъртък, 17 март 2011 г.

Кое е безсмислено

Понеже всички вие сте твърде заети да дебелеете пред компютъра или да пишете смс-и на мадами, които така или иначе няма да ви отговорят, затова реших да ви светна за това кое е наистина безсмислено.

Първото безсмислено нещо, за което ще говоря, е това да гледаш в бъдещето. Ами то просто се губи смисъла от това да живееш. Изведнъж всичко, което предстои да ти се случи, минава през очите ти и после тръпката изчезва. Няма страх, няма тъга, няма радост, няма еуфория, няма плач, няма смях. Всички чувства се губят и това малко или много обезсмисля живота ти, нали чаткаш? Ако толкова много искаш да разбереш какво ще стане в бъдещето ела при мен с бутилка нещо (алкохолно) и само си води записки.

Друго безсмислено нещо, което обаче доста мъже го правят, а не трябва, е да дават сърцата си на жени, както дават гениталите си. Абе, пичове... това е най-глупавото нещо, което може да се направи. Така, де! Едно сърце имаш и то на жена да го дадеш... не стига, че редовно й даваш достойнството си (говоря за онова достойнство, а не за състоянието на духа), даваш й от парите си, а сега и ти иска жизнено важен орган. Ако все пак мадамата настоява да има част от теб, за да ти готви, чисти, пере и духа по-хубаво, то в такъв случай й дай бъбрека си. Поне имаш резервен...

Това ме навежда на мисълта, че жените са нещо, почти безсмислено. Повечето от тях са глупави, мрънкат без да си им дал причина за това и ти говорят какви простотии са направили приятелките им. Особено сега, когато еманципацията е водеща при жените, те нито чистят, нито готвят, даже и градината не могат да копат. Човекът, обаче, от години насам работи сериозно по въпроса да замени жената и резутатът е на лице. Вече имаме печки, перални, съдомиялни, хладилници (този номер не е присъщ за жените, но все пак е екстра) и порното разбира се. И все пак... друго си е да имаш мадама в леглото.

Тъпо и безсмислено е да живееш в заблуда. Тъжно е, но така живеят повечето хора в днешно време. Българите все повече се отделят от земята, понеже гледат американски комедии, които са толкова дебилни, че даже тон-режисьорите слагат звуци на смеещи се хора, за да ни напомнят кога аджеба да се смеем. Да живееш в заблуда е нещо много лошо. Като тези пичове, които споменах по-горе, дето чакат мацката да им звънне... това няма да стане момчета. Друг пример: ядеш в Мак Доналдс и се заблуждаваш, че е вредно и си разваляш кефа. Пичове... всичко вкусно е полезно. Айде малко усещане!

Да търсиш смисъла е също нещо безсмислено. Така де! Колко хора са полудяли, заради това, че търсят смисъла на неща, които не могат да се обяснят (като чудото например).

Да не търсиш смисъла също е крайно безсмислено. За какво съществуваш тогава?

Последното малко фъкс уит йор брейн, нали?

Ето тук е моментът да кажа няколко приказки за едно от най-безсмислените неща на света! Да правиш тройка с мъж и жена... Айде бе, младеж! Наистина ли ще се кефиш да правиш секс и да гледаш патката на приятел? Не е много яко, нали? Навий 2 мацки... бъди пич, но недей да правиш секс (независимо колко мацки ще има), докато има друг мъж.

Идва и най-безсмисленото нещо. Като за финал съм ви оставил черешката на тортата, която е от вкусните, а не от ония дето имат вкус на крака и кисели краставички. Най-безсмисленото нещо на света е да четеш блога ми. Сериозно, пич... малко си пропаднал щом четеш и стигна чак докрая. Жалко за теб :(


Как разбрах кои неща са смислени? Пих ракия! :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар