петък, 25 март 2011 г.

Какво искат жените?

Да, има такъв филм, хубав е, но не става въпрос за него сега.

"Какво искат жените" е въпрос, който са си го задавали какви ли не хора и те са давали какви ли не отговори. Някой казват, че жените искат романтика, нежност, разбиране и любов. Според други жените искат секс, пари и да не пиеш бира (как да стане?!). Някой известни личности казват, че всичко, което искат жените се крие в панталоните ти. Според О. Уайлд жените са роби, които си търсят господари (респективно нас - мъжете). Юго пък е мислил, че жените искат да са вечно млади и по този случай е казал „Ако жените се бореха със своите пороци, както с признаците на старостта, щяха да станат със 75% по-добри от ангелите.“

Всеки мъж си има своята предположения по въпроса "какво искат жените". Всяка жена също има свой си отговор на този въпрос, но никой от тях не е верен.

Но вие искате да чуете мойто мнение. Така де! Защо иначе ще четете до тук? Ето го и него: Жените не знаят какво искат. Ако знаеха всичко щеше да е много по-лесно и вместо да се чудим как да ги излъжем, просто щяхме да им даваме едничкото, което искат. За жалост те не знаят с точност какво искат и затова се налага да ги лъжем. Сори, булки, вие сте виновни!

Наздраве, пичове! :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар