събота, 19 март 2011 г.

Когато няма какво да правя...

Понеже за да четете блога ми вие наистина нямате нищо за правене, ще ви кажа какво правя аз, когато всичко около мен мирише на скука и може да си харесате някоя идея.

Пия бира. Или не... по-точно пия. Ако използвам само глагола имам възможността да сложа след него каквато и да е напитка (алкохолна, резбира се). Дали ще е бира, ракия или бърбън е една дилема, която трябва да се реши по възможно най-бързия начин и да се почне пиенето най-накрая.

Друго нещо, което правя, е да залагам. Тръпката е най-якото нещо (май вече съм ви говорил за нея). Ако не слагам някой лев всеки ден... то просто се обезсмисля всичко. А пък и дори да загубиш 20 пъти и накря да спечелиш пак си струва. Еуфорията от това да земеш някой лев е голяма! (въпреки че преди това си изгубил тройно повече)

Като няма какво да правя си взимам телефона и го гледам сериозно право в дисплея, докато някоя мадама не се обади. Вие обаче не го правете, понеже ще чакате твърде дълго и може да се наложи да сложите очила. Кофти, нали?

Най-хубавото нещо, което можете да направите като останете на саме със себе си и нямате нищо за вършене, е хубаво да проведете един философски монолог, който може да ви накара да усмислите нещата. Ако някой си мисли, че трябва да си откачен за да водиш монолог - греши. Откачен си като започнеш да водиш диалог, докато си сам. Мейкс сенц, а?

Като няма какво да правя много обичам да карам пил. Ако се притеснявате, че ще се блъснете в някой... спокойно. Ако имате късмет той ще е по-пиян от вас и ще обвините него! Това беше в кръга на шегата... по-добре не карайте след като сте пили. И ако все пак карате и предизвикате катастрофа направете снимка и ми я изпратете. Аз ще напиша статия на тема "Колко тъп може да е човек", ако пък сте жена заглавието ще е "Колко тъпа може да е жената", или пък "Негър скиор и жени шофьори - няма!"

И за финал... като няма какво да правя... правя блог! Ии... вие го четете. Врътката на живота, нали?

Няма коментари:

Публикуване на коментар