вторник, 15 март 2011 г.

Какво им става на тези хора?

Сериозно... не сте ли се замисляли, че светът отива по дяволите?

Готин пример: лигавите влюбени птички се наричат с какви ли не имена. Сладко е да гледаш колко са ограничени, понеже избират да са само с 1 човек, но ме дразни факта, че използват обръщения като "пате", "зайче" и "коте". Защо ли? Ами първо животните са много по-красиви от 3/4 от хората, които са наричани по този начин от обожателите им. Ебаси! Не може да ида в зоопарка и да гледам сладки патета, а в следващия момент да видя как някакъв плешив комик казва на дебелата си приятелка, която от далече изглежда, че е яла лютеница, а от близо виждаш, че не си бил далеч от истината, "пате". Направо ми се отщява да гледам животинките, които иначе са сладки (и като мърдат и като са в печката). А представете си сега какви може да са последствията за едно 5 годипно дете, което по случайност е видяло това което и аз? Ще намрази патките и когато е тъмно няма да го плашат с Баба Яга, или Страшилището, а с "Патето"... Второ никога не бих казал на момиче (колкото ида е хубаво) име на животно. Представи си я чукаш и искаш да я обърнеп и й кажеш "коте, обърни се"... изведнъж разбираш, че не звучо толкова яко, нали?

Хората са се побъркали и това ви е ясно. Ако не ви е... по-добре напуснете блога ми, понеже вие сте побъркани! Но сега не съм в настроение да говоря за хората като цяло, а за тези, които обменят слюнка само между тях си.

Как може да кажеш на побъркана мадама, която ти крещи по телефона, че я мързи да измие чиниите и точно ТИ си виновен за това, "Мило, моля те, успокой се". Не ви ли взучи смешно? Или пък някакъв дед метъл да се разхожда с приятелката си (която не е от най-хубавите), да види котка на улицата и да каже "Ах, как искам да и размажа мозъка!", а тъпата пръчка до него да му отвърне "Мило, много си докачлив". Какво му е "милото"... човека е психопат. Дори и вашите го разбраха, като видяха, че те целува пред блока!

И сега малко да оставим настрани влюбените сладури. Искам да обърна внимание на 2-ма пича, които ме изумиха. Седяха на маса, сипаха ракия, вдигнаха чаши и казаха "На майка ти путката"! Правете си изводите за такива индивиди...

Ако някой все пак е стигнал до края трябва да му кажа едно "браво". Понеже не всеки може да чете толкова реме само истини. Моля пича, или момата, който/която е прочел/а до край това да се свърже с мен и да го/я черпя една убава биричка!

Няма коментари:

Публикуване на коментар