четвъртък, 31 март 2011 г.

Как да решим всички световни проблеми...

То проблема е един де..., че трябва да се работи и че тябва да се плаща. Но аз, драги ми пичове, изготвих план, който ако го слдваме, няма да ни се налга да работим и само ще можем да черпим с пълни шепи от живота.

Как ви се струва? Всеки ден е събота, на работа не се ходи, всичко ти е безплатно навсякъде, никой не вика полиция, защото си надум музиката и престъпност няма. Просто идеалният свят нали?

Ето го и плана:

Заличаваме всичко в Африка. Там ще бъде нивата на света... буквално. Ще се отглеждат всички култури, които се употребяват от човек. Даже и тревица ще насадим. Китайците спират да внасят противозачатъчни и вместо тях захранват аптеките с виагра и т.н. Цаката е да се оплождат кат невидели. Китайците са работливи... те ще вършат цялата световна работа. Както казах преди малко Африка ще бъде световната нива. Там ще се отглежда всичко и ще се изнася. Маниците ще обработват. По целия свят китайците ще ни слугуват и всичко ще бъде безплатно. Те са свикнаи на работа малките идиотчета... още малко няма да им се отрази зле. Ще забраним да се произвеждат оръжия, понеже няма да ни трябват. Ще забраним и бойниет изкууства, за да не се бонтуват. Иначе всичко ще правят тея пичове. Само ракята ще си я приготваме ние... така де, няма да дадем на някви палячовци да ни правят ракия! Не са достойни за това! Което ми напомня, че китайците няма да употребяват никакви упойващи вещества!

Хора повярвайте! Тези маници могат да се научат да прявят всичко (без ракия), затова трябва да ги използваме!

Ето така ще имаме един свят, където всичко е възможно!

Наздраве, пичове!

Няма коментари:

Публикуване на коментар