четвъртък, 28 април 2011 г.

Rakia Balance

Добре де, има гривнички Power Balance, които са изработени от НАСА и се водят "биоенергийни лечебни гривни". Тук мога да ви копна много инфо от Гугъл, ама няма смисъл нали? Та... в България гривничките са вече хит и освен, че те уравновесяват (уж), показват и че имаш от 35 до 100 лева излишни пари.

Браво на хората! Измислили са нещо дето не трябва да се полива, не трябва да се храни, не му трябва светлина или вода, пък ти помага. Айде... може би тези, които в Българиа са разпространени не са от тези, които помагат (сещаш се), но се предполага, че истинските вършат някаква работа, нали? Човечеството всеки ден създава нови и нови работи.

В тоя ред на мисли в глава ми се появи една гениална идея. Защо да няма гривна Rakia Balance? Ако учените от НАСА измислят такова животно, то ще превземе радния пазар. И без това не всички държат много... гривната ще помага. Ще се измисли и добра реклама на продукта. Пример: баджанаци пият ракия и единия пада под масата, а другия му вика "Нали ти казах да си вземеш Rakia Balance, а?"

Всеки трябва да е максимално концентриран и балансиран докато си жули ракийката - доказано. Но понякога просто не ти е кеф. В този момент вадиш гривната, мушкаш я и почва да ти се пие, ама много. Две не виждаш.

След изобретяването на такава гривна ще е нужна още една новост. Тя ще се нарича "Cheren Drob Balance". Тя ще е под формата на мезе. Да може докато пиеш да си хапваш и да си оправяш проблемите с черния дроб.

Естествено има хора, които са останали без черен дроб. За тях ще е нужно "Nov Cheren Drob Balance". Иновацията отново ще бъде гривна, но ще трябва да се изяде. И то не на парчета.

Чудите се накъде бия? Ами... тези гривнички може да станат модерното лекарство на всички болести. Утре - другиден може да оставят доктор Хаус без работа.

Мойта приятелка Андреа ме пита един път дали няма да измислят хората "Brain Balance" и аз й казах, че са го измислили преди стотици години и това са книгите. При което момиченцето ми отвърна "Амаа... на коя ръка се носят?"

Индиана Джоунс също имаше "Power Balance", ама я загуби някъде, така че повече филми няма да има... ама то и четири са напълно достатъчни.

Надявам се информацията, която ви дадох да бъде изключително полезна и приложима във всекидневието.

ЕЕЕЕ с маслкоооооооооооооо.....     Ииииииииискаш каваааал......

Няма коментари:

Публикуване на коментар