неделя, 24 април 2011 г.

Ако светът се побърка

Абе, от 3 дена само ям и пия, и баш на Великден реших да поизтрезнея (реших, но не можах) и да ви напиша няква простотия, че да има какво да четете. Първо честит ви празник, Христос воскресе и т.н. Айде ся нещо по-сериозно (по-сериозно от поздравите де, не от възкресението).

Така... по темата. Светът си е побъркан достатъчно, но представете си какво ще стане, ако нещата се обърнат на 130-140 градуса. Смисъл не нацяло наопаки всичко, но все пак коренна разлика. Та, ето ви няколко признака, че светът отива подяволите (повече отколкото сега).

Първо - обвързвам се. Второ - спирам алкохола. Трето - спирам да лъжа. И не само. Няма да стана президент на няколко държави и нито Аидас, нито Мерцедес ще да ме искат за рекламно лице. Отказвам се завинаги от спорта и съм на мнение, че пари не ми трябват. Спирам да ви пиша глупости. Ужас...

Ако светът се побърка Кремиковци ще стане световно известна компания за козметика. AVON и другите такива ядат ряпа пред българската суперсила в индустрията. Компанията Кремиковци убива рибата като пускат на пазара червило с вкус на цинк. Продава се също и фон дьо тен с желязо. При покупката на такова нещо получавате безплатен диск с песента на Блек Сабат - Айрън мен. (не от айрян де... разбираш).

Правиш купон у вас. Музиката е силна и е 3 часа през нощта. Изведнъж някой звъни на вратата. Ведната си викаш "ебаси, ченгетата ще ме изнасилят ся". Да, ама не! В този момент светът се побърква и вместо съседите да викат полицията, полицията вика съседите да се присъеденят и да донесат още ракия.

Ситуация: светът се побърква и рибите започват да живеят във въздуха. Плуват си пичовете, ама нещо с птиците не могат да се разберат много много. Това, (че рибите живеят в атмосферата) обаче, затруднява максимално рибарите, а ловджиите се съсипват да стрелят. Има и рибки, които събират мед. Големи сладури. Светът си е ебал майката.

Пайнер отваря даскало за пеене и Андреа успява да завърши. Данчо и деца... да да.

Ако светът се побърка родното Черно море ще отиде до Северно море, че да си правят компания. А пък и свят да види.

Това е от мен. Айде наздраве и на майка ви путката :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар