сряда, 6 април 2011 г.

Един път ще го изживееш... изживей го като пич!

Има много работи, които само един път ще ти се случат в целия живот. Трябва да подходиш като пич и да направиш нещо, което другите не са си го и помисляли, но пък и да е ефектно и да се хареса. Следват няколко идиотски съвета, които обаче ще ви харесат (понеже сте идиоти и го знаете) и силно се надявам някой от вас вече да ме черпи една ракия.

Ето и нещата, който предлагам (не са от най-умните, но за по-ефективни няма и да се сетите):

Един път в живота ти се случва да се ожениш. Ами ожени се като пич! Иди на сватбата с екипа на лбимия отбор и когато жена ти хвърли букета се бутай и го вземи ти. После ще и кажеш: "Жено, внимавай, че ти е ебана майката още от сега!".

Един път в живота ти се случва да ядеш отровни гъби. Ами яж ги кат пич! Преговти скарата, нарежи слата, налей ракия, пък извикай приятелите ти и те да ги опитат. Няма да ги пазиш само за себе си, нали?

Един път в живота ти се случва да бъдеш абитуриент. Ами бъди пич! Харесай някоя кува от магистралата, плати й и я прати при най печения даскал/даскалка. Също така спадни гумите на колата на братлето, дето най-много те дразни! Ей така защото си пич!

Един път в живота ти се случва да срещнеш истонската любов. Ами срещни я като пич! Запознай се и я питай дали си има сестра. Може да е по-вървежна, нали?

Един път в живота ти се случва да бъде първия ти работен ден. Ами бъди пич! Иди при шефа, прасни му една ракия на бюрото и кажи: "Ся, ще се слушаме ли с тебе, или няма да се слушаме?"

Един път в живота ти се случва да умреш. Ами умри като пич! Завещай ми ракия, пари и най-хубатава ти дъщря и после скочи от небостъргач. В България такова животно няма, ама се ще намериш откъде да се хвърлиш. Нали все пак трябва да усетиш какво е да полетиш?

Един път в живота ти се случва да ми прочетеш блога. Ами бъди пич! Прочети го още няколко пъти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар