петък, 10 юни 2011 г.

Най-висшите простотии

Ясно е, че цялостната тематика на блога е общо взето простотия, но не онази, дето те кара да се заканваш на нечия майка, ами онази симпатична простотия, в която намираш смисъл и в която има повече логика от учебника ти по каквато и да е наука.

В тази статия ще става на въпрос за първия вид простотия. Онази, която те кара да съжаляваш, че си от един биологичен вид с хората, които са я измислили. Ето и за какво говоря:

Простотия номер едно: рекламите за превръзки. Решаваш, че искаш да гледаш любимия ти комедиен сериал, докато ядеш, или пиеш и изведнъж БАМ - реклама за превръзки. Направо полудяваш. Не е човешко. Още по-гадното е фактът, че в рекламата има и песнички, които доста момичета си тънаникът и постоянно ти напомнят за нея. А пък и на дали на някоя мадама и е нужна реклама, че да се сети да си вземе...

Безалкохолна бира! Една от най-висшите простотии на човечеството. То е като порно по радиото. И в двата случая оставаш разочарован. Мисля, че няма смисъл да коментирам напитката.

Туайлайт... или на български - Здрач. Е такава простотия никъде няма. Единственото нещо по-тъпо от книгата е човекът, който я чете. Сериозно... трябва да си пълен малоумник!

Джонъс брадърс. Младежите са толкова смешни, колкото Митьо Пищова е дебел. Аудиторията им е композирана от куп хлапачки, които са до 3-ти клас и все още вярват в дядо Коледа и си мислят, че ракията е гадна. Глупава работа.

Една от най-висшите простотии, по-която са зарибени всички от 7-ми до 11-ти клас, че и по-нагоре е дрогата. Е ти трябва да си супер спрял, че да стигнеш до там да се друсаш. Ей ти на - ракия, ей ти на - бира и какво ли още не. Едно, че е законно и друго, че не те кара да изглеждаш като идиот. Най-много нерви ми образуват някакви дечковци, които майките им не ги пускат да излизат и те чакат най-малкия момент на свобода за да се дрогират като животни. Е това си е чисто избиване на комплекси. Ебаси дебилите.

И като за финал - простотията не еволюцията. Циганите.

Заключение: тези неща ви тровят нервите, сещайте се по-малко за тях.

1 коментар: